“We kijken vast uit naar ons volgende verblijf op deze heerlijke plek”

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad op deze plek midden in het bos. Dit is genieten, en dan vooral van het bos en de dieren. Het één en ander ook nog eens op camera weten te vangen: Top!

Ook de honden vonden het heerlijk om dagelijks vanaf het terras de vele bos- en wildgeurtjes op te kunnen snuiven!

We hebben genoten van het bos met de ontelbare mogelijkheden van wandelingen. Van een “rondje om het huis”, tot zeer lange wandelingen en alles er tussenin. De honden kennen het bos als hun broekzak.

Het huis heeft een fijne sfeer en is zeer compleet uitgerust. De slaapkamer i/d schuur is ook een heerlijke plek. […]

Voor deze tijd van het jaar enorm geboft met ’t weer, waarbij de laatste week het zelfs tot de 23°C werd!

Fijn dat wij dit Eldorado hebben gevonden! Wat boffen we dat jullie dit huis op deze mooie plek verhuren! Wij komen dan ook zeker terug!

Het contact met de verhuurder Hugo van der Molen was ook zeer fijn.

We kijken vast uit naar ons volgende verblijf op deze heerlijke plek en zeggen dan ook tot ziens!

Gastenboek, 12 oktober 2018

Auteur: rowan

Rowan schrijft graag over zijn passie voor ecologisch tuinieren, ook in het Engels, op sapienshabitat.com over zijn passion for ecological gardening. Als hij niet bezig is met de wereld om hem heen groener en biodiverser te maken, probeert hij inefficiënte, stroomverspillende software overbodig te maken. In zijn boek Why Programming Still Sucks biedt hij korte- en lange termijn alternatieven voor sofwareontwikkeling. In het kader van skin in the game, brengt hij samen met een paar compagnons de aanbevelingen uit dat boek in de praktijk in FlashMQ: een flitsend snelle MQTT hosting dienst.