“Waar vind je een vakantiehuis met een heideveld als tuin?”

Wij hebben een heerlijke herfstvakantie gehad.
Wat is De Schuilhut een fijn huisje!
Waar vind je een vakantiehuis met een heideveld als tuin?
Het ligt – heel karakteristiek, met zijn roodstenen muren en blinkend witte kozijnen – echt prachtig op deze open plek in het bos.
Binnen is het licht, en van alle gemakken voorzien. Heel comfortabel.
Wij hebben vaak op het terras kunnen zitten (heel bijzonder voor oktober!) en hebben het ’s avonds gezellig gemaakt bij het open-haardvuur.
Wij hebben veel gewandeld (je kunt álle kanten op) en ook iedere dag een fietstocht gemaakt (ook in alle richtingen), in deze landelijk omgeving.

Kortom: We zijn helemaal voldaan!

Gastenboek, 22 oktober 2017

Auteur: rowan

Rowan schrijft graag over zijn passie voor ecologisch tuinieren, ook in het Engels, op sapienshabitat.com over zijn passion for ecological gardening. Als hij niet bezig is met de wereld om hem heen groener en biodiverser te maken, probeert hij inefficiënte, stroomverspillende software overbodig te maken. In zijn boek Why Programming Still Sucks biedt hij korte- en lange termijn alternatieven voor sofwareontwikkeling. In het kader van skin in the game, brengt hij samen met een paar compagnons de aanbevelingen uit dat boek in de praktijk in FlashMQ: een flitsend snelle MQTT hosting dienst.