“Wat hebben wij als randstedelingen genoten van ons huisreetje”

[…] Waar vind je dit nog in Nederland, een huis op de hei. We zijn verscheidene keren verdwaald in het bos van de Molenduinen. Of dat aan ons richtingsgevoel ligt of aan de verscheidenheid van paadjes laten we maar in het midden.

Wat hebben wij als randstedelingen genoten van ons huisreetje: 3 × hebben we haar gezien. 2 × tussen de bomen aan het eind van de hei, en 1 × stond ze 10 meter van het terras in de hei te grazen, tijdstip tussen 16:30 en 18:00 uur. Heel bijzonder, we hebben foto’s en film kunnen nemen, we konden er niet over uit, zo mooi een wild dier vlak voor je huis! […]

Gastenboek, 29 augustus 2008

Auteur: rowan

Rowan schrijft graag over zijn passie voor ecologisch tuinieren, ook in het Engels, op sapienshabitat.com over zijn passion for ecological gardening. Als hij niet bezig is met de wereld om hem heen groener en biodiverser te maken, probeert hij inefficiënte, stroomverspillende software overbodig te maken. In zijn boek Why Programming Still Sucks biedt hij korte- en lange termijn alternatieven voor sofwareontwikkeling. In het kader van skin in the game, brengt hij samen met een paar compagnons de aanbevelingen uit dat boek in de praktijk in FlashMQ: een flitsend snelle MQTT hosting dienst.