“Een ree kwam op een avond nog heel dicht bij het terras kijken, wat erg verwonderlijk was gezien het geluid wat ons gezin produceert.”

Met zijn 7en een heerlijke week mogen beleven in de Schuilplaats. We zijn echt uitgerust hier.
De kinderen hebben veel gezwommen in het Molenduinbad, [E] lekker op de mountainbike gefietst en ik heerlijk kunnen lezen.
Een ree kwam op een avond nog heel dicht bij het terras kijken, wat erg verwonderlijk was gezien het geluid wat ons gezin produceert.
Het was erg warm deze week, dus uitjes hebben we niet echt gedaan.
Zondag zijn we naar de Bethelgemeente in Drachten geweest, een aanrader voor mensen die naar de kerk willen, leuk voor jongeren.

Hugo en familie, bedankt voor jullie gastvrijheid en het delen van deze fijne plek.

Gastenboek, 20 juli 2018

Auteur: rowan

Rowan schrijft graag over zijn passie voor ecologisch tuinieren, ook in het Engels, op sapienshabitat.com over zijn passion for ecological gardening. Als hij niet bezig is met de wereld om hem heen groener en biodiverser te maken, probeert hij inefficiënte, stroomverspillende software overbodig te maken. In zijn boek Why Programming Still Sucks biedt hij korte- en lange termijn alternatieven voor sofwareontwikkeling. In het kader van skin in the game, brengt hij samen met een paar compagnons de aanbevelingen uit dat boek in de praktijk in FlashMQ: een flitsend snelle MQTT hosting dienst.